ΟΡΑΜΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΞΙΕΣ

This post is also available in: English (Αγγλικά)

ΟΡΑΜΑ

Η «AGRODRIP Α.B.E.E.» φιλοδοξεί να εδραιωθεί σε διεθνές επίπεδο ως η εταιρεία που η επωνυμία της θα είναι συνώνυμη με την συνέπεια και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. “Εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι καμία σταγόνα δεν θα πάει χαμένη, γιατί κάθε σταγόνα για εμάς μετράει”.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Εργαζόμαστε μαζί με τους συνεργάτες μας και επενδύουμε στο σύνολο της αγροτικής κοινότητας, ώστε να δημιουργήσουμε βιώσιμες αξίες για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, μέσα από την εφαρμογή καινοτόμων, επιστημονικών και τεχνολογικών αρδευτικών πρακτικών. Στην εταιρία μας επιδιώκουμε ευκαιρίες για ανάπτυξη, διανέμοντας προϊόντα σε νέες αγορές, αναπτύσσοντας νέα προϊόντα για υπάρχουσες αγορές και συνεχώς βελτιώνοντας ολόκληρη την εταιρεία για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα της «AGRODRIP A.B.E.E.» θα παρέχουν πάντα αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις άρδευσης.

ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες μας καθοδηγούν τις δραστηριότητές μας, κατευθύνουν την διαδικασία λήψης των αποφάσεων και καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Υψηλή ποιότητα προϊόντων
Βασική μέριμνα της «AGRODRIP A.B.E.E.» αποτελεί η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η διασφάλιση αυτής σε όλα τα επίπεδα των δραστηριοτήτων της. Οι λειτουργικές δραστηριότητες της εταιρείας πορεύονται παράλληλα με τις ανάγκες τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς αγοράς και διασφαλίζονται με τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις σε όλο το φάσμα των διαδικασιών. Εφαρμόζουμε τους διεθνείς κανονισμούς και λειτουργούμε αυστηρά σύμφωνα με τη νομοθεσία πιστοποίησης ποιότητας ISO 9001 , αλλά συγχρόνως επιδιώκουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας που θέτουμε οι ίδιοι.

Ικανοποίηση του πελάτη
Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίηση και η στήριξη των πελατών μας. Για αυτό, σε κάθε δραστηριότητά μας σημείο αναφοράς  αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών μας καθώς και η διατήρηση της προτίμησής τους. Όλη η ομάδα της εταιρείας μας προσπαθεί καθημερινά να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης των πελατών μας.

Καινοτομία
Πριν από κάθε μας επιχειρηματικό βήμα, σκεφτόμαστε τους νέους δρόμους που μπορούμε να ανακαλύψουμε, ώστε να προσφέρουμε πραγματική αξία στην αγροτική κοινότητα, τους αγρότες και τις οικογένειές τους.

Επιχειρηματική ηθική
Η λειτουργία της εταιρείας, μέσα στα πλαίσια του «ευ επιχειρείν», έχει αναπτύξει σε μακροχρόνια βάση σχέσεις εμπιστοσύνης με τους διάφορους συνεργάτες της.

Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
Η «AGRODRIP A.B.E.E.»  επενδύει και αναπτύσσει τις ικανότητες των ανθρώπων της, προωθώντας την ευγενή άμιλλα και την συνεργασία μεταξύ αυτών, επιδιώκοντας έτσι να εξασφαλίσει ένα υγιές επαγγελματικό περιβάλλον και είναι πρόθυμη να στηρίξει σε κάθε τους βήμα, τους ανθρώπους της.